
Uronite s nama u loklne kulinarske tradicije otoka Brača! Krenuti ćemo rano da skupimo svježe namirnice iz polja; rajčice, paprike, krastavce, patliđane i ostale ukusne domaće proizvode!
Zatim, krećemo u Konobu Brižak u Milni na vino, rakiju i maslinovo ulje prije nego što krenemo da ovu dalmatinsku kulinarsku avanturu. Ukrcati ćemo se u naša terenska vozila i uživati u panoramskoj vožnji kroz prekrasan krajolik do zaljeva Smrka, gdje nas čeka šarmantna kučica na moru. U ovom magičnom okruženju, naučiti ćete tajne pripreme tradicionalnih dalmatinskih jela i uroniti svoja osjetila u okuse mediteranske kuhinje.
Naše gastro naslijeđe vuče korijene i iz mora i iz zemlje, s friškom ribom i lokalnim povrćem i voćem u glavnoj ulozi. Istražiti ćemo i umjetnost upotrebe lokalnog bilja, što će rezultirati u jelima koja pršte od boje i arome - pravi okusi Brača.
Ukrcajte se na trajekt u 9:00 iz Splita u Supetar, ili organizirajte dolazak sa svojim putničkim agentom.
Mi ćemo doći po Vas na Vašoj lokaciji ili organizirati transfer do mjesta susreta, ovisno o Vašem smještaju.
09:00 – 10.00 ujutro (ovisno o sezoni i voznom redu trajekta).
Obiteljski OPG gdje ćete ubrati svoje svježe povrće i degustirati domaće vino.
Kuhanje i ručak.
Trajekt u 16:30.
Ponesite vodu, kupaći, kapu ili šešir, kremu za sunčanje i želju za kuhanjem i zabavom.
Da, depozit je obvezan za potvrdu rezervacije.
Depozit se plaća u gotovini, bankovnim transferom ili karticom prilikom rezervacije. Ostatak se plaća pri početku ture, u gotovini.